Στο κέντρο της Μυτιλήνης : 16 Ελληνικοί & 37 Τουρκικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και προγραμματιστής Χρήστος Βαλασέλλης αποδεικνύει με μια απλή έρευνα αυτό που όλοι μας ξέρουμε: τα ραδιοφώνα της Τουρκίας κυριαρχούν στην μπάντα των FM.

 

Αναφέρει ο Χρηστος Βαλασέλλης:

16 Ελληνικοί & 37 Τουρκικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Κέντρο της Μυτιλήνης. Και που να πάτε ακόμα και 5 χιλιόμετρα εκτός πόλης που οι τουρκικοί σταθμοί εκτοξέυονται πάνω από τους 50 και οι ελληνικοί λιγότερο από 10. Και αυτό γιατί όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις ως τώρα προσπαθούν να κλείσουν τους Ελληνικούς ενώ η τουρκία τους επιχορηγεί κιόλας.

Το scan το έκανα με εξωτερική κυκλική κεραία λήψης FM σήμερα το απόγευμα, με δέκτη πολύ καλής επιλεκτικότητας, γιαυτό χρησιμοποίησα αυτοκινήτου που τα πιάνει όλα.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΥΓ. Υπήρχαν άλλοι 7-8 τουρκικοί σταθμοί που λαμβάνονται αλλά δεν σταμάτησε σε αυτούς το auto-scan γιατί δεν ήταν αρκετά δυνατοί. Οπότε άνετα το λες και 45 σταθμούς... Οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνονται από το κέντρο εκπομπής του όρους Manisa βόρεια της Σμύρνης, και κάποια άλλα από πιο βόρεια του Αιβαλιού

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ