Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

29/07/2014 - 18:10

Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους

style="text-align: justify;"> 
Στα πλαίσια της προσπάθειας καλύτερης εξυπηρέτησης των επισκεπτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου αποφάσισε τη θέσπιση διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους και του Πάρκου Σιγρίου. 
Το νέο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του Μουσείου και του Πάρκου Σιγρίου από την Παρασκευή 1 Αυγούστου, διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα-Σάββατο: 9.00 έως 18.00
Κυριακή:  10.00 έως 18.00
 
Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Σίγρι λειτουργούν οι δύο μόνιμες εκθέσεις «Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου» και «Γεωιστορική εξέλιξη του Αιγαίου». Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την επιστημονική ενημέρωση και παρουσίαση πολυμέσων, να περιηγηθούν στην περιοδική έκθεση που είναι αφιερωμένη στο φυσικό φαινόμενο των σεισμών αλλά και να συμμετάσχουν σε προσομοίωση μεγάλων σεισμών στη σεισμική τράπεζα του Μουσείου.
 
Από τον Ιούλιο μέχρι το Σεπτέμβριο διοργανώνεται η 15η Γιορτή Αγροτουρισμού, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας παραδοσιακών λεσβιακών προϊόντων, καλοκαιρινές εκδηλώσεις «Γιορτές της Γης 2014» καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς φίλους του Απολιθωμένου Δάσους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου
Σίγρι Λέσβου 81103  •   Τηλ.- FAX: 2253054434 
Κέντρο Πληροφόρησης Μυτιλήνης
8ης Νοεμβρίου 17, Μυτιλήνη 811 00  •   Τηλ.- FAX: 2251047033
E-mail: lesvospf@otenet.gr  •   www.lesvosmuseum.gr  •   www.petrifiedforest.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!