Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

01/01/2016 - 12:52

Το Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους βραβεύει τους Προσκόπους της Μυτιλήνης

Μ

ε επιστολή του προς την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Λέσβου και τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Λέσβου κ. Τριαντάφυλλο Σβώρο, ο Διευθυντής του Μουσείου Απολιθωμένου Δάσους Σιγρίου Λέσβου κάνει γνωστή τη βράβευση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Μυτιλήνης και του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης με ειδικό δίπλωμα για την επιτυχή συμμετοχή στις εθελοντικές δράσεις του Μουσείου και την άριστη συνεργασία τους.

 

Η βράβευση θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας και του Απολογισμού Δράσης του Μουσείου, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12.00 στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι.

 

Τα Προσκοπικά Συστήματα της Μυτιλήνης βραβεύονται για τη συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια σε εθελοντικές δράσεις στην προστατευόμενη περιοχή του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καθώς και για την συμβολή τους ώστε κάθε χρόνο Κοινότητες Ανιχνευτών και Ομάδες Προσκόπων από τη Λέσβο αλλά και όλη την άλλη Ελλάδα να επισκέπτονται το Απολιθωμένο Δάσος και να συμμετέχουν σε εθελοντικές εργασίες στα Πάρκα και στο Μουσείο. Συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη αλλά και την προβολή του μνημείου.

 

Δείτε την επιστολή:

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Επιστολή 72.99 KB

Μοιράσου το άρθρο!