Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

01/09/2014 - 18:11

«Οι αλλαγές των εποχών και ο γεωλογικός χρόνος»

lign="center">Συνεχίζεται η εκπαιδευτική δραστηριότητα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου για τα σχολεία της Λέσβου

 

Συνεχίζεται έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 η εκπαιδευτική δραστηριότητα «Οι αλλαγές των εποχών & ο γεωλογικός χρόνος» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, η οποία υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου». Η δράση είναι ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με επιτυχία συμμετείχαν και στο διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι που υλοποιείται στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας «Οι αλλαγές των εποχών & ο γεωλογικός χρόνος», όπου συσχέτισαν τις γεωλογικές εποχές του παρελθόντος με τα αντίστοιχα ζώα και φυτά που έζησαν κάθε περίοδο.

Σε κάθε συμμετέχοντα στην εκπαιδευτική δραστηριότητα δίνεται το ειδικό εγχειρίδιο για το γεωλογικό χρόνο, η αφίσα του γεωλογικού χρόνου καθώς και ειδικές εκπαιδευτικές καρτέλες. Η συμμετοχή στην εκπαιδευτική δραστηριότητα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στο τηλέφωνο 2253054434, e-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr

Μοιράσου το άρθρο!