Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

12/09/2011 - 12:14

Ωράριο λειτουργίας Μουσείου Απολιθωμένου Δάσους

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου συνεχίζει τη λειτουργία του όλες τις ημέρες της εβδομάδας, καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή με ωράριο λειτουργίας 10.00 έως 18.00.

Στο Μουσείο λειτουργούν οι δύο μόνιμες εκθέσεις «Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου» και «Γεωιστορική εξέλιξη του Αιγαίου», ενώ όλοι οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την ενημέρωση και παρουσίαση πολυμέσων αφιερωμένη στο Απολιθωμένο Δάσος.

Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στη μεγάλη περιοδική έκθεση «Ναυτική Παράδοση στο Αιγαίο: Ταρσανάδες και σκαριά» της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στην έκθεση ζωγραφικής και θαλασσόξυλα της Μιρέλλας Κουντουρά με θέμα «Τα δέντρα & οι μορφές τους».

Για όλο τον Σεπτέμβριο συνεχίζεται και η δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους «Σεισμοί, τσουνάμι & μέτρα προστασίας», η οποία περιλαμβάνει προσομοίωση καταστροφικών σεισμών στη σεισμική τράπεζα του Μουσείου και η 12η Γιορτή Αγροτουρισμού 2011, ένα πανηγύρι των καρπών της λεσβιακής γης.

Μοιράσου το άρθρο!