Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

10/09/2015 - 18:53

Συνάντηση Δημιουργών - Μουσικοί Αγώνες Σίγρι 2015 - Τελική φάση

yle="text-align: justify;">Την τελική φάση της συνάντησης μουσικών δημιουργών Μουσικοί Αγώνες Σίγρι 2015 οργανώνει αύριο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι.

Στην τελική φάση του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν δημιουργοί από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό τα τραγούδια τους με τα οποία συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Τα τραγούδια θα βραβευτούν από 5μελή κριτική επιτροπή ενώ το βραβείο ερμηνείας θα δοθεί από το κοινό το οποίο θα ψηφίσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πρόκειται για τους πρώτους μουσικούς αγώνες που οργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και στόχος του είναι το φυσικό μνημείο του Απολιθωμένου Δάσους να αποτελέσει χώρο έμπνευσης και δημιουργίας για έλληνες καλλιτέχνες. Παράλληλα, στόχος του είναι να προσφέρει τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους επισκέπτες του Απολιθωμένου Δάσους τη δυνατότητα για γνωριμία με αξιόλογους δημιουργούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση της τελικής φάσης του διαγωνισμού «Μουσικοί Αγώνες Σίγρι 2015» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στα τηλέφωνα 2253054434 και 2251047033, e-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr

Μοιράσου το άρθρο!