Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

20/07/2015 - 15:04

Συναυλίες Κώστα Παρίση και Μάκη Ψαραδέλλη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβο

31 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2015 στο Μουσείο Φυσικής

Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

 

Δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές με τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) και τον Μάκη Ψαραδέλλη διοργανώνει στις 31 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους στο Σίγρι, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ 2015.

Στις 31 Ιουλίου ο Κώστας Παρίσης και ο Μάκης Ψαραδέλλης με ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από την προσωπική  δισκογραφία τους, διασκευές αγαπημένων δημιουργών αλλά και καινούρια τραγούδια από τον νέο δίσκο που ετοιμάζουν μαζί οι δύο τραγουδοποιοί.

Την 1η Αυγούστου θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία, καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από τον θάνατο του ποιητή. Τραγουδούν ο Κώστας Παρίσης και τα "Φώτα απέναντι".

Με τη συμμετοχή των μουσικών Μάριου Λέλεκα στο μαντολίνο και το τζουρά, Ελπιδοφόρου Λέλεκα στα κρουστά, Βάσω Κωνσταντιδέλλη στο κανονάκι, Θανάση Ελευθεράκο τραγούδι, Μυρσίνη Κουτσκουδή κιθάρα, τραγούδι, σαντούρι, Μιχάλη Κουτσκουδή μπουζούκι, Ιγνάτη Παπαγιαννάκη, Παναγιώτη Φουσκολαγουδάκη, Μιχάλη Παπάζογλου και Ειρήνη Μακρή στην κιθάρα,

Οι συναυλίες εντάσσονται στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Γιορτές της Γης» που οργανώνει κάθε χρόνο το Μουσείο στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι το διάστημα Ιούνιος - Σεπτέμβριος 2015

 

Μοιράσου το άρθρο!