Ναυτιλιακά - Μεταφορές

02/05/2017 - 12:09

Προκήρυξη δρομολογίου Μαντούδι Εύβοιας - Σίγρι - Λήμνος

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Υ.ΝΑ.Ν.Π.) Κ Α Λ Ε Ι πλοιοκτήτες/πλοιοκτήτριες εταιρείες, για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας διάρκειας ενός (01) έως πέντε (05) ετών, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών που περιλαμβάνονται στον πίνακα και σύμφωνα με τις απαιτήσεις που περιγράφονται σε αυτόν.

Οι συναφθείσες συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας έχουν διάρκεια από ένα (01) έως πέντε (05) δρομολογιακά έτη, αρχομένη από 01-11-2017. Ως δρομολογιακό έτος ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου εκάστου έτους μέχρι 31η Οκτωβρίου του επομένου έτους.

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από πλοιοκτήτες των οποίων τα δρομολόγια ή τα χαρακτηριστικά των πλοίων διαφέρουν των απαιτήσεων του πίνακα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δύναται, μετά από γνώμη του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.), να συνάψει συμβάσεις με αυτούς εφόσον στις συγκεκριμένες γραμμές δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πλοιοκτήτες των οποίων τα πλοία και τα δρομολόγια πληρούσαν τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης.

 

Δείτε εδώ όλη την πρόσκληση

Μοιράσου το άρθρο!