Οικονομία

11/09/2017 - 17:59

Απίστευτη γκάφα! Προθεσμία μόνο 5 ημέρες για τα δικαιολογητικά στο ΕΣΠΑ Τουρισμού

Περίμεναν ένα χρόνο για τα αποτελέσματα. Και τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα τους δίνουν προθεσμία μόνο 5 ημέρες για να συγκεντρώσουν δεκάδες δικαιολογητικά. Γκάφα ή ανικανότητα ή άγνοια.

 
Δικαιολογημένη η αντίδραση της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου 
 
ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ
             ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κο ΑΛΕΞ. ΧΑΡΙΤΣΗ
 
 
 
Κύριε Υπουργέ,
           - Στις 8.9.2017 (Παρασκευή απόγευμα) δημοσιεύθηκε ο Προσωρινός Κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων κι ο Κατάλογος με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων της δράσης «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑΝΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014-2020.
-Η προθεσμία υποβολής των φυσικών φακέλων, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας κι Ανάπτυξης, απ’ τους δυνητικούς δικαιούχους, είναι μέχρι και την Παρασκευή 15.9.2017.
-Να σημειωθεί ότι ο ΕΦΕ ΠΑΕ, δεν έχει ενημερώσει μέχρι σήμερα ηλεκτρονικά, ως οφείλει, τους δυνητικούς δικαιούχους, για να στείλουν το φυσικό φάκελο με τα δικαιολογητικά τους.
-Ύστερα απ’ τα προαναφερθέντα κι επειδή δε θεωρούμε εφικτό στο  ασφυκτικά περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι 15.9.2017, να συλλεχθούν όλα τ’ απαραίτητα δικαιολογητικά, που για τις Α.Ε. ο όγκος τους είναι μεγάλος, καθιστώντας τη συγκέντρωσή τους δυσχερέστατη, ιδιαίτερα για τις Πολύ Μικρές και Μικρές Α.Ε. που δε διαθέτουν Λογιστήριο εντός της επιχείρησής τους,
                                        Ζ Η Τ Ο Υ Μ Ε
Να δοθεί εύλογη παράταση υποβολής των φυσικών φακέλων, όπως άλλωστε έχει γίνει σ’ όλα τα προηγούμενα προγράμματα, που έχουν τρέξει ως σήμερα (έως και δίμηνη προθεσμία).
              Προσβλέποντας στην συναντίληψή σας, προσδοκούμε την ικανοποίηση του λογικού και δίκαιου αιτήματός μας.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΣΒΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
 
ΠΕΡ. Π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΔΗΜΗΤΡ. ΤΕΚΕΣ

Μοιράσου το άρθρο!