Οικονομία

30/10/2017 - 11:04

Δεκαπενθήμερο Φθινοπωρινών Εκπτώσεων στη Μυτιλήνη

O

Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σας ενημερώνει ότι αρχίζει η Φθινοπωρινή Εκπτωτική περίοδος. Το δεκαπενθήμερο των εκπτώσεων  ξεκινά την Τετάρτη  1 Νοεμβρίου 2017 και λήγει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 (σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις  του Ν.4177/2013). Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16  του ν. 4177/2013 τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με κανονικό ωράριο και  προαιρετικά την Κυριακή  5 Νοεμβρίου, (την πρώτη Κυριακή) της συγκεκριμένης ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του Συλλόγου, όπως και των περισσοτέρων Συλλόγων όλης της χώρας ,  είναι η διατήρηση της Κυριακάτικης Αργίας.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο facebook όπου αναφέρονται λεπτομέρειες.
   
Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης  καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές και ιδιαίτερα τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις.

 

Μοιράσου το άρθρο!