Οικονομία

27/04/2017 - 11:34

Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης: Από 2 Μαΐου εκπτώσεις !!!

&n

bsp;            O Εμπορικός    Σύλλογος  Μυτιλήνης  σας  ενημερώνει  ότι  πλησιάζει  η   προαιρετική εκπτωτική περίοδος του Μαΐου,  σύμφωνα με τις διατάξεις  του Ν.4177/2013 .   Οι   εκπτώσεις  θα διαρκέσουν από την  Τρίτη 2 Μαΐου    έως τη Δευτέρα 15  Μαΐου 2017.  Στο διάστημα αυτό  και σύμφωνα με το άρθρο 16    του ν. 4177/2013  τα καταστήματα   μπορούν να ανοίξουν  προαιρετικά την πρώτη Κυριακή 7 Μαΐου.      Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του Συλλόγου, όπως και των περισσοτέρων Συλλόγων όλης της χώρας ,  είναι η διατήρηση της Κυριακάτικης αργίας.

        
       Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης στο facebook όπου αναφέρονται λεπτομέρειες.
   
      Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης  καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

 

Μοιράσου το άρθρο!