Οικονομία

11/12/2014 - 08:58

Gaming Halls, η ανάπτυξη έρχεται! - Γράφει ο ΕΡΜΗΣ

Π

οιος είπε ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη; Σύμφωνα με δημοσίευση στις κυριακάτικες εφημερίδες, ο ΟΠΑΠ αναζητεί σε όλη την Ελλάδα χώρους καταστημάτων προκειμένου να δημιουργήσει 300 Gaming Halls μέχρι τέλους του 2015! Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, πρέπει να είναι 130 έως 180 τ.μ, να είναι σε ισόγειο και να διαθέτουν πρόσοψη με υαλοπίνακες.
 Έτσι στα ήδη δεκάδες γνωστά πρακτορεία τζόκερ, ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ, ΣΚΡΟΥΤΖ(!!!) κλπ, θα εμφανιστούν τα Gaming Halls! Τι ακριβώς θα είναι αυτά δεν ξέρω αλλά μπορούμε ν΄ αντιληφθούμε ότι θα πρόκειται για νέους  «Ναούς του Τζόγου»! Να υποθέσουμε τώρα εμείς οι κακόπιστοι ότι  γι αυτό  στην σχετική προκήρυξη υπάρχει ο όρος να βρίσκονται αυτοί  3 μέτρα μακριά από εκκλησίες!  Προφανώς όχι μόνο για να κρατούνται τα προσχήματα, αλλά να μην υπάρχει και ….αθέμιτος ανταγωνισμός! Εδώ θέλω αυτούς που θέλουν να κατέχουν τα ιερά και όσια του έθνους,  να ξεσηκωθούν αντιδρώντας σε μια τέτοια λαίλαπα. Αλλά πολύ φοβούμαι ότι θα περιμένουμε πολύ καιρό….
 Σε μια λοιπόν κατακερματισμένη, απογοητευμένη και ξεζουμισμένη κοινωνία θα εγκατασταθούν 300 χώροι  τζόγου για να ….στεγάσουν τις ελπίδες του κόσμου! Άνθρωποι αδύναμοι, απογοητευμένοι, βασανισμένοι από την εξάχρονη κρίση, θα μπορούν να καταθέτουν τις ελπίδες τους στα τυχερά παιχνίδια. Να ….ξεφεύγουν από τη «μιζέρια» της δουλειάς, το πρωί να περνούν τον καιρό τους στα Gaming Halls και το βράδυ θα ….ξεκουράζονται στα σαχλά σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Γιατί να ταλαιπωρούνται με την βάσανο της καθημερινότητας; Θα παίζουν τη ζωή τους αλλά και την οικογένεια τους στο ….Στοίχημα!
Αρκεί να έλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη……

ΕΡΜΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!