Οικονομία

19/10/2017 - 19:30

Ημερίδα από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «ΑΝΟΔΟΣ»

yle="text-align: justify;">Το ελληνικό εμπόριο, ένας απ’ τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την προκοπή αυτού του τόπου.  Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης έφερε τα αιτήματα και τις αγωνίες των εμπόρων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.  Προσπαθεί με πείσμα και επιμονή, με συγκεκριμένες προτάσεις και λογικές λύσεις, να συμβάλλει στην αντιμετώπιση κρίσιμων προβλημάτων των επιχειρήσεων.

 
Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2  «ΑΝΟΔΟΣ» στις 25 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, ώρα 17:00-20:00  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μυτιλήνης, Π. Κουντουριώτου 71, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ» με ομιλητή τον Δρ Κωνσταντίνο Ακριβόπουλο.
 
Οι θεματολογίες οι οποίες θα καλυφθούν είναι οι παρακάτω:
 
Εξυπηρέτηση Πελατών
Η Γλώσσα του Σώματος
Προσωπικές Πωλήσεις
Ιδιαιτερότητες της Λιανικής Πώλησης και Ανάγκες των Πελατών
 
Η  ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες , εργαζομένους , νέους επιχειρηματίες  αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν την ημερίδα το Δ.Σ  του Επιμελητηρίου,  έμποροι και επιχειρηματίες ,εργαζόμενοι επιχειρήσεων , υποψήφιοι επιχειρηματίες.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για όποιον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!