Οικονομία

17/12/2014 - 11:54

Μας κοροϊδεύουν ! ! !

&n

bsp;Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών για άλλη μια φορά είπαν αισχρά ψέματα και κοροϊδεύουν τους πολίτες με τρόπο απαράδεκτο!

«Διαφημίζουν»  εδώ και καιρό  τη ρύθμιση χρεών , «διαφημίζουν»  τη  «Δήλωση Ακατάσχετου Λογαριασμού» και άλλα τέτοια που η πράξη αποδεικνύει ότι  είναι μόνο για λόγους επικοινωνιακούς.

Τις τελευταίες μέρες δεχθήκαμε δεκάδες καταγγελίες από  πολίτες της Λέσβου όπου διαπίστωσαν ότι η  Εφορία είχε «βάλει χέρι» σε  τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους πιστώνονται οι επιδοτήσεις.  Οι λογαριασμοί αυτοί είχαν δηλωθεί  σε πολλές περιπτώσεις ως «Ακατάσχετοι» και  είχε γίνει  Ρύθμιση Χρεών. Όμως το Υπουργείο Οικονομικών δεν καταλαβαίνει τίποτα.....  «Έβαλε χέρι» στους λογαριασμούς με το αιτιολογικό ότι δεν αφορούν μισθούς και συντάξεις.... οι επιδοτήσεις δεν είναι μισθοί και συντάξεις και επομένως μπορώ να σου βουτάω τα χρήματα!  Αυτή είναι η λογική της Εφορίας.  (Και μάλιστα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προορίζονται αποκλειστικάμ και μόνο για ενίσχυση των αγροτών).

Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για το θέμα. Λειτουργεί στο μουλωχτά και εισπράττει μέρος των επιδοτήσεων.

Στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στη Μυτιλήνη δεκάδες  αγρότες διαμαρτύρονται για την παράνομη παρακράτηση επιδοτήσεων από τη Βιολογική Γεωργία και την Ενιαία.(πληρωμές που έτρεξαν τις τελευταίες μέρες)

Μοιράσου το άρθρο!