Οικονομία

02/02/2016 - 18:49

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα «κόκκινα» δάνεια - Εκδήλωση από το Επιμελητήριο Λέσβου

Την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Λέσβου, πραγματοποιήθηκε σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: Τρόποι Προστασίας και Εναλλακτικές Λύσεις» που  οργάνωσε το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.

 

Η εκδήλωση σκοπό είχε την ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου για ένα θέμα άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο, όπου πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς αλλά συζητήθηκαν και τρόποι μείωσης του χρηματοδοτικού κόστους. Μετά τους χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου κύριο Ευάγγελο Μυρσινιά, το λόγο πήραν οι ομιλητές - εισηγητές της εκδήλωσης κύριος Χρήστος Γαλλιάκης, Οικονομικός Διευθυντής και κύριος Αντώνιος Καψούρης, χρηματοοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας V.P Negotiations. Τα θέματα στα οποία αναφέρθηκαν οι ομιλητές ήταν θέματα που: Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών, Αναδιάρθρωση Δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, «Κόκκινα» Δάνεια, Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες, Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια, Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια, Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων, κ.α..

Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες, οι οποίοι κατέκλεισαν τους ομιλητές – εισηγητές με ερωτήσεις σχετικά με δάνεια και χρηματοδοτήσεις καθώς και τους τρόπους προφύλαξης των επιχειρήσεων. Επίσης κλείστηκαν αρκετά ραντεβού για δωρεάν παροχή προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, τα οποία μπορούν να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες στον παρακάτω σύνδεσμο (Link) :

http://www.vpnegotiations.com/simlesvos.html

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Λέσβου κύριοι, Παναγιώτης Τατάκης και Παρασκευάς Φραντζέσκος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γιώργος Εγγλέζος. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) κύριος Θρασύβουλος Καλογρίδης μιας και η σειρά εκδηλώσεων τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΑΕΝ.

Μοιράσου το άρθρο!