Οικονομία

09/03/2015 - 12:53

Μόλυβος: Παρουσίαση των σύγχρονων εφαρμογών Galaxy για τις αγορές λιανικής, εστίασης και φιλοξενίας

O

Φορέας Τουρισμού Μολύβου,  σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΛΑΤΩΝ Ε.- ΣΥΝΟΔΗΣ Θ. &  ΣΙΑ ΟΕ και τον Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής SingularLogic, διοργανώνουν τοπική εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση των σύγχρονων εφαρμογών Galaxy για τις αγορές λιανικής, μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά από τους έμπειρους συμβούλους της SingularLogic, σχετικά με τα σημεία υπεροχής και τις δυνατότητες των εξειδικευμένων λύσεων Galaxy One Touch Retail, Galaxy Restaurant και Galaxy Hotel που προσφέρει η εταιρεία και οι οποίες καλύπτουν πλήρως όλες τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων λιανικής, μαζικής εστίασης και των σύγχρονων ξενοδοχείων.

Ειδικότερα, στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει με ποιον τρόπο οι σύγχρονες λύσεις της SingularLogic μπορούν να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά προς όφελος των επιχειρήσεων που τις επιλέγουν αναβαθμίζοντας τον τρόπο δουλειάς τους, ενώ διασφαλίζουν αυξημένη παραγωγικότητα με λιγότερο κόστος και μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στις 13:00 στο ξενοδοχείο Delfinia Hotel & Bungalows στο Μόλυβο και απευθύνεται σε όλες επιχειρήσεις των λιανικών πωλήσεων καθώς και του ευρύτερου επισιτιστικού και ξενοδοχειακού κλάδου.

Μοιράσου το άρθρο!