Οικονομία

27/10/2016 - 11:56

Μυτιλήνη: Από Τρίτη 1 Νοεμβρίου εκπτώσεις... και Κυριακή 6 Νοεμβρίου ανοιχτά τα καταστήματα

O

Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σας ενημερώνει ότι πλησιάζει η εκπτωτική περίοδος του Φθινοπώρου σύμφωνα με τις διατάξεις  του ν.4177/2013. Το δεκαήμερο των εκπτώσεων  ξεκινά την Τρίτη 1 Νοεμβρίου  και λήγει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016. Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16  του ν. 4177/2013 τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου). Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του Συλλόγου, όπως και των περισσοτέρων Συλλόγων όλης της χώρας ,  είναι η διατήρηση της Κυριακάτικης αργίας.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης  καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
 

Μοιράσου το άρθρο!