Οικονομία

01/03/2017 - 14:17

Το ούζο της Λέσβου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη - Detrop 2017

Ο

Σύνδεσμός Ποτοποιών Αποσταγματοποιών Λέσβου αποδέχθεικε πρόταση της διοίκησης της ELEXPO και συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών (ΔΕΤΡΟΠ) που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθεσης, από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017.

Η εφετινή ΔΕΤΡΟΠ είναι αφιερωμένη στα αποστάγματα ούζου και τσίπουρου, ο Σύνδεσμος Ποτοποιών Αποσταγματοποιών Λέσβου είναι ο τιμώμενος φορέας και η Λέσβος η τιμώμενη παραγωγική περιοχή.

Για τις απαιτήσεις της Έκθεσης ο Σύνδεσμος έχει στείλει ήδη στη Θεσσαλονίκη την ειδική ιδιόκτητη κατασκευή περιπτέρου που έχει δημιουργήσει για τις ανάγκες του OUZOFEST και όλο το αναγκαίο προωθητικό υλικό.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης οι ποτοποιοί της Λέσβου θα κεράσουν τους επισκέπτες τα ούζα που αποστάζουν και θα τους προσκαλούν (με προσκλήσεις εμφιαλωμένες σε μπουκάλια ούζου) να επισκεπτούν την Λέσβο τον φετινό Ιούλιου και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του OUZOFEST.

Την συμμετοχή στη ΔΕΤΡΟΠ υποστηρίζει το Επιμελητήριο Λέσβου, διοργανώνοντας εκδήλωση γευσιγνωσίας μέσα στο Περίπτερο του Συνδέσμου, αλλά και καλύπτοντας όλο το κόστος των εντύπων (προσκλήσεις και αφίσες του εφετινού OUZOFEST.

Όλο τα υπόλοιπα έξοδα (συμβολικό κόστος συμμετοχής, μεταφορικά, εργατικά κ.α.) καλύπτονται εξολοκλήρου από τον Σύνδεσμο.

 

Ευχαριστούμε την ΕΦΑΜ για τις χαμηλές χρεώσεις και την υποστήριξη στη μεταφορά εξοπλισμού και προϊόντων.

 

ο Πρόεδρος

Χρήστος Μητσάκης

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΛΕΣΒOY

Μοιράσου το άρθρο!