Οικονομία

25/05/2017 - 12:16

Παρών ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν στο «4ο Posidonia Sea Tourism Forum»

 

Το «παρών»  στο «4ο Posidonia Sea Tourism Forum», τη  γιορτή της παγκόσμιας κρουαζιέρας και γενικότερα του θαλάσσιου τουρισμού – δίνει  ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν δια του προέδρου του Θράσου Καλογρίδη και του Γενικού Γραμματέα Γεώργιου Κυριαζή.

 Τα δημοφιλή «Ποσειδώνια »– που  φιλοξενούνται 23-24 Μαΐου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών µε τη συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο,  έχουν ως κεντρικό  θεματικό άξονα τον εν μέσω δυναμικής αναπτυξιακής πορείας  της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας και το 2017 αρνητικό επηρεασμό , από τις τρέχουσες γεωπολιτικές εντάσεις, της Ανατολικής Μεσογείου ως προορισμό θαλάσσιου τουρισμού. Και ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων δεν θα μπορούσε ασφαλώς να απουσιάσει από αυτό το σημαντικό διεθνές ραντεβού.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο επόμενος σταθμός δράσης του Ε.Ο.Α.Ε.Ν είναι το διήμερο θεματικό Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Νησιωτικότητα και Γαλάζια Οικονομία: Πυλώνας Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας», διοργανώνεται 26 και 27 του μήνα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς .

Μοιράσου το άρθρο!