Οικονομία

18/11/2014 - 17:51

Τοπικά Προϊόντα στο Στρατιωτικό Πρατήριο Λέσβου

trong>Το Επιμελητήριο Λέσβου στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει με την 98 ΑΔΤΕ πραγματοποίησε   με επιτυχία  στις 17 Νοεμβρίου 2014 ενημερωτική ημερίδα για τις δυνατότητες συνεργασίας τοπικών επιχειρήσεών  με το Στρατιωτικό  Πρατήριο Λέσβου, την οποία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και όχι μόνο για τα τοπικά προϊόντα  αλλά  γενικά εμπορικοί αντιπρόσωποι και διανομείς εμπορευμάτων.

         Την ημερίδα προλόγισε ο Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λέσβου κος Νικόλαος  Αθανάσης  και τον λόγο πήρε ο υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ  Ταξίαρχος  κος  Κούκκος Δημήτριος   ο οποίος τόνισε τους λόγους και την  ανάγκη να συμπεριληφθούν  τα τοπικά προϊόντα στο Στρατιωτικό Πρατήριο.  

Η ενημέρωση έγινε από τον διοικητή του Στρατιωτικού πρατηρίου Λέσβου κ. Ελευθέριο Ζαφειρέλλη ο οποίος κι αυτός  με την σειρά του ανάλυσε τους τρόπους και τις προϋποθέσεις για την συνεργασία των τοπικών επιχειρήσεων  με το Στρατιωτικό Πρατήριο.  

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν τα προϊόντα τους στα ράφια του Στρατιωτικού Πρατηρίου μπορούν  να επικοινωνούν  με το Στρατιωτικό Πρατήριο   στα τηλ.   22510 33516 -15

Μοιράσου το άρθρο!