Οικονομία

24/08/2015 - 18:40

Υπάρχουν και καλά "μνημόνια": Μνημόνιο συνεργασίας Επιμελητηρίου Λέσβου με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών

&n

bsp;

Το Επιμελητήριο Λέσβου, ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά από επαφές και διαβουλεύσεις αρκετών μηνών, υπέγραψε τελικά την Κυριακή στις 23 Αυγούστου  2015,  Μνημόνιο Συνεργασίας με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

 

Πρόκειται για μια πολύ φιλόδοξη πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου μας, καθώς το ΒΕΑ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και δραστηριότερα Επιμελητήρια της χώρας και πολλά έχουμε να ωφεληθούμε όχι μόνο ως φορέας, αλλά κυρίως για την ανάπτυξη τω μελών μας και της τοπικής μας επιχειρηματικότητας.
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των  επιχειρήσεων – μελών μας, αλλά και η βελτίωση του κλίματος της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, μέσα από κοινές εκδηλώσεις, επιμορφωτικά προγράμματα, έρευνες, μελέτες, υλοποίηση προγραμμάτων και εν γένει συνεργασία για κοινή αντιμετώπιση όσον αφορά στα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας. 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ.Ευάγγελος Μυρσινιάς, δήλωσε ότι πρόκειται για μια ακόμη εξωστρεφή ενέργεια του Επιμελητηρίου, από την οποία μόνο οφέλη μπορούμε να αποκομίσουμε μέσα από τις συνεργασίες και τις συνέργειες που θα προκύψουν και αναμένουμε τα μέγιστα δυνατά θετικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις μέλη μας. 
Στην τελετή συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο, την Διοικητική Επιτροπή και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λέσβου, ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του ΒΕΑ, αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με τον Γενικό Γραμματέα, τον Οικ. Επόπτη και τον Γενικό Δ/ντή, ο τ. Πρόεδρος και Πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ, καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ηλείας, Μαγνησίας, Έβρου, Σερρών, αλλά και ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΑΕΝ και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
 

Μοιράσου το άρθρο!