Παράξενα

28/04/2016 - 08:49

Παράνυμφος ετών 100

yle="text-align: justify;">Είναι γιαγιά, έχει τέσσερα εγγόνια και τώρα που έκλεισε αισίως τον έναν αιώνα ζωής, τα βρετανικά μίντια έστρεψαν επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Κι αυτό, γιατί όπως αναφέρει η Huffington Post, είναι η γηραιότερη παράνυφος της Βρετανίας - μια γλυκιά και ρομαντική, ανθρώπινη ιστορία. 

 
Όταν η Vita Cresswell ανακοίνωσε στη γιαγιά της Martha Wallbank ότι επρόκειτο να παντρευτεί τον επί 8 χρόνια σύντροφός της, Gary Whineray, η περήφανη γιαγιά προσφέρθηκε να γίνει η παράνυφός της.
 
Ο ζήλος μάλιστα της αιωνόβιας, ενέπνευσε το ζευγάρι και αποφάσισε να κλείσει το γάμο στα 100ά γενέθλια της χαριτωμένης ηλικιωμένης, στις 8 Απριλίου. 
 
"Τραγουδούσε, γέλαγε συνέχεια και χαιρετούσε τους πάντες", είπε η 29χρονη νύφη, από το την Cumbria της Βρετανίας.
 
"Πάντα έλεγε ότι έτρωγε υγιεινά και φρόντιζε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, γιατί μας έλεγε ότι ήθελε να μας δει να παντρευόμαστε. Οπότε, ήταν πραγματικά εκπληκτικό που κάναμε αυτό που πάντα ήθελε να δει να κάνουμε", συμπληρώνει και προσθέτει πως ο μόνος της "φόβος" ήταν μήπως η γιαγιά θεωρήσει πως θα... παντρευόταν εκείνη, μιας και αφενός έχει κάποια προβλήματα με τη μνήμη της και αφετέρου, είναι "απολύτως συνεπαρμένη με τον Gary"...
 
 
πηγή: www.news.gr

Μοιράσου το άρθρο!