Παράξενα

25/11/2016 - 16:36

Βίασε τη σύντροφό του όταν εκείνη ούρλιαζε από τους πόνους της γέννας

yle="text-align: justify;">Ένας άνδρας από το Κίνγκστον στη Μεγάλη Βρετανία κατηγορείται ότι βίασε τη σύντροφό του, ενώ εκείνη ούρλιαζε από τους πόνους τοκετού.

 
Συγκεκριμένα, κατά την ακροαματική διαδικασία ακούστηκαν τα εξής για τον κατηγορούμενο ο οποίος δεν κατονομάζεται, προκειμένου να μην διαρρεύσει η ταυτότητα του θύματος:
 
Ο άνδρας ξύπνησε όταν είδε την έγκυο σύντροφό του να είναι στη φάση των οδυνών, πάνω στο κρεβάτι της στη στάση που της είχαν υποδείξει οι μαίες όταν θα την έπιαναν οι πόνοι. Ήταν σκυμμένη και είχε στηριχτεί στα δύο της γόνατα και τα και τα δύο της χέρια. Ωστόσο όταν την είδε σε εκείνη τη στάση, αυτός της είπε ότι «νιώθω έξαψη» και της επιτέθηκε ολοκληρώνοντας τη συνουσία μαζί της.
 
Ο δικηγόρος του θύματος Μάικλ Γκρίνχαλγκ είπε ότι το θύμα «έκλαιγε από τους πόνους» και φώναζε στον σύντροφό της να σταματήσει, ωστόσο αυτός συνέχιζε κανονικά την πράξη. Μάλιστα, αφού τελείωσε της πρότεινε να της ζεστάνει νερό για να κάνει μπάνιο.
 
Μερικές ώρες αργότερα, η γυναίκα έφερε στον κόσμο τον γιο τους.
 
Η πολιτική αγωγή ανέφερε: «Ο κατηγορούμενος έπεσε για ύπνο, ενώ εκείνη δεν μπόρεσε. Οι συσπάσεις της δυσκόλευαν τον ύπνο. Ήταν στο κρεβάτι, γυμνή, σύμφωνα με τις υποδείξεις (της μαίας), προκειμένου να ανακουφιστεί και να μειώσει την πίεση στο σημείο και φυσικά τον πόνο από τις συσπάσεις. Ήταν στα τέσσερα επειδή έτσι της είχαν υποδείξει να είναι προκειμένου να μην πονάει τόσο πολύ. Ήταν σε αυτή τη στάση όταν ο κατηγορούμενος ξύπνησε. Την είδε γυμνή σε αυτή τη στάση και είπε “νιώθω έξαψη”, με εκείνη να απαντά: “είσαι σοβαρός;”. Τότε, ο κατηγορούμενος πήγε από πίσω της και άρχισε να κάνει σεξ μαζί της. Εκείνη του κατέστησε σαφές ότι αυτό δεν ήταν κάτι που εκείνη επιθυμούσε ή κάτι στο οποίο είχε συναινέσει. Πώς το έκανε αυτό; Πρώτον, ήταν προφανές αφού έκλαιγε από τους πόνους των συσπάσεων και δεύτερον, του είπε να σταματήσει και μετά τον παρακάλεσε να μην τα κάνει. Ο κατηγορούμενος την αγνόησε και συνέχισε τη συνουσία. Όταν δε, ολοκλήρωσε την πράξη συμπεριφέρθηκε σαν να μην συνέβη τίποτα. Μάλιστα, την ρώτησε αν ήθελε να της ζεστάνει νερό για να κάνει μπάνιο. Λίγο μετά από ό,τι συνέβη, εκείνη πήγε στο νοσοκομείο και έφερε στον κόσμο τον γιο τους».
 
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, αρνείται ότι η σεξουαλική πράξη ολοκληρώθηκε.
 
 
-----------------

up date

Αθωώθηκε ο άνδρας που βίασε τη σύντροφό του την ώρα του τοκετού Οι ένορκοι δεν πίστεψαν την έγκυο και ο κατηγορούμενος κυκλοφορεί ελεύθερος 

Αθώος κρίθηκε ο άνδρας που βρέθηκε στο εδώλιο κατηγορούμενος για το βιασμό της συντρόφου του τη στιγμή που εκείνη ούρλιαζε από τους πόνους του τοκετού και είχε ήδη συστολές. Ο κατηγορούμενος δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους και για την προστασία της ταυτότητας της ενάγουσας. Η ακροαματική διαδικασία στο Δικαστήριο του Χαλ διήρκησε πέντε ημέρες. Μετά από συνεδρίαση 1,5 ώρας το σώμα των ενόρκων αθώωσε τον κατηγορούμενο, ο οποίος αποχώρησε ελεύθερος από το δικαστικό μέγαρο. Η ενάγουσα και θύμα κατήγγειλε ότι ο επί επτά χρόνια σύντροφός της την βίασε ενώ είχαν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού. Κατέθεσε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο της κύησης και ότι ο βιασμός συνέβη στο σπίτι του στο Χαλ. Χαλ Ο άνδρας αρνήθηκε το σε βάρος του κατηγορητήριο λέγοντας πως δεν θυμάται αν εκείνη την ημέρα είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του. Ο δικηγόρος της κατηγορούσας αρχής Μάικλ Γκρίνχαλγκ είπε στο ακροατήριο ότι το θύμα «έκλαιγε από τους πόνους» και εκλιπαρούσε τον σύντροφό της να σταματήσει. Εκείνος, όμως, φέρεται να συνέχισε και μάλιστα τελειώνοντας την πράξη του της πρότεινε να της ζεστάνει νερό για να κάνει μπάνιο. Λίγες ώρες μετά τη σεξουαλική επίθεση το θύμα γέννησε. Οι ένορκοι, όμως, δεν πείστηκαν ότι έπεσε θύμα βιασμού και δικαίωσαν τον σύντροφό της.

 
http://www.athensvoice.gr/
 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!