Περιβάλλον

11/10/2017 - 06:27

Διαδρομή ΟΡΕΙΑΣ Κυριακή 15-10-2017, Απεργούσα-Παναγία Κρυφτή-Βατερά

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα του ΟΡΕΙΑΣ για φέτος, με τις πλέον των εκατό συμμετοχές, την προσεχή Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα κάνουμε μια ακόμη πιο όμορφη και διαφορετική διαδρομή.

Η αφετηρία μας θα είναι στις 9:30 στο My Market του πάρκιγκ. Με πούλμαν θα πάμε κοντά στο χωριό Σταυρός. Από εκεί θα περπατήσουμε παράλληλα με τον ποταμό Βούρκο σε μια ανηφορική διαδρομή, αντικρίζοντας όλο και περισσότερη θέα της περιοχής. Έπειτα θα κατέβουμε στην απομονωμένη παραλία «Απεργούσα» που χωρίζει με έναν ψηλό βράχο από την διπλανή γνωστή των Βατερών. Η πεζοπορία συνολικά θα είναι περίπου 2 ώρες σε μονοπάτι και κυρίως σε χωματόδρομο. Από εκεί θα μας παραλάβει το επαγγελματικό πλοίο αναψυχής της περιοχής και θα μας πάει για μικρή επίσκεψη στην Παναγία Κρυφτή. Επιστρέφουμε πάλι δια θαλάσσης στα Βατερά, όπου θα φάμε σε ταβέρνα της περιοχής που έχουμε κανονίσει μενού. Όσοι επιθυμούν μπάνιο, μπορούν να κάνουν την ώρα του φαγητού.

Η διαδρομή ασφαλώς δεν είναι κυκλική και η οικονομική επιβάρυνση είναι αθροιστικά για το πούλμαν, το σκάφος και το φαγητό.
Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 24:00 της Παρασκευής 13/10  τηλεφωνικά στο 6946-306487 (Αντωνία).
Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά.
Εάν οι συμμετοχές ξεπερνούν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.
Φορέστε οπωσδήποτε πεζοπορικά μποτάκια.
 

Μοιράσου το άρθρο!