Περιβάλλον

27/04/2015 - 18:44

Εθελοντικός καθαρισμός από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λέσβου

Ολοκληρώθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός παραλιών στην περιοχή της Λέσβου στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης "Let's do it Greece"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός παραλίας στην περιοχή της Νεάπολης Μυτιλήνης που πραγματοποίησε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Λέσβου σε συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου στα πλαίσια της δράσης lets do it greece που πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου σε όλη την Ελλάδα.

Πλαστικά μπουκάλια, μπάζα, ρούχα, μαξιλάρια, βάρκες,  ακόμη και στρώματα βρήκε στην συγκεκριμένη παραλία η αντιπροσωπεία του τοπικού συμβουλίου νέων δήμου Λέσβου, που βρέθηκε στο σημείο και καθάρισε το χώρο στα πλαίσια της εθελοντικής καμπάνιας «Let’s do it».

Η αντιπροσωπεία του τοπικού Συμβουλίου νέων Λέσβου από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και καθάρισαν όλο το χώρο στην παραλία που βρίσκεται κάτω από το πρώην εστιατόριο ΑΧΙΒΑΔΑ στην περιοχή της Νεάπολης. Έκπληκτοι όμως έμειναν από την αδιαφορία που υπάρχει στη συνείδηση του κόσμου, καθώς τα πλαστικά μπουκάλια και τα σκουπίδια ήταν αμέτρητα.

Η αντιπροσωπεία του ΤΟΣΥΝ Λέσβου αποτελούνταν από τους Βαζλά Δέσποινα (Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Λέσβου), Νίκος Ιωσηφέλλης (Αντιπρόεδρος ΤΟΣΥΝ Λέσβου), Μιχάλης Κομνηνόγλου (Γραμματέας ΤΟΣΥΝ Λέσβου) και τα μέλη Μάριος Δεμερτζής, Κατερίνα Πέτα.

Ο εθελοντικός καθαρισμός έγινε στα πλαίσια του προγράμματος ταυτόχρονων ημερήσιων εθελοντικών δράσεων ανά την Ελλάδα με τίτλο "Let’s do it Greece".

Μοιράσου το άρθρο!