Περιβάλλον

30/03/2017 - 15:28

Ο Δήμος Λέσβου συμμετέχει στην Πανελλαδική Εκστρατεία «Lets do it Greece»

Για ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Λέσβου, με τον συντονισμό της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, συμμετέχει και υποστηρίζει την Πανελλαδική Εκστρατεία «Lets do it Greece», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η ενεργοποίηση εθελοντών και φορέων του νησιού μας, με κεντρικό αντικείμενο την προστασία και ανάδειξη της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα και σκοπός της δράσης αυτής είναι μέσα σε μία ημέρα, να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές του νησιού μας. «Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε όλες τις εθελοντικές ομάδες, τους εθελοντές, τους πολίτες και τους φορείς, να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή δράση. Διαδίδουμε, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο το θετικό μήνυμα του εθελοντισμού, καθώς και της βελτίωσης και προστασίας του περιβάλλοντος, που είναι υπόθεση όλων μας», επεσήμανε σχετικά η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη.

 

Μοιράσου το άρθρο!