Περιβάλλον

07/10/2015 - 20:31

Πάμε Σίγρι, πάμε Νησιώπη με τον Ορειάς

Αυτή την “πεζοπορική χρονιά” την ξεκινάμε με κρουαζιέρα .Θα επισκεφτούμε το θαλάσσιο και χερσαίο τμήμα του απολιθωμένου δάσους της Νησιώπης ,και θα ξεναγηθούμε εκεί από το προσωπικό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Μετά την κουραστική πεζοπορία μας στο νησί ,θα καθίσουμε στα βράχια για pic nic με φαγητά που θα έχουμε φέρει από το σπίτι ,μέχρι να μας μαζέψει το σκάφος με τον γυάλινο πυθμένα για να μας γυρίσει στη στεριά. 

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν. Θα θέλαμε να δηλώσετε μέχρι το Σάββατο την συμμετοχή σας στην φετινή μας πρόεδρο ,την Μαρία Καζανη (6932526950) ή στο ακάματο μέλος μας,την Ευγενία Δούκα (6978448864)
Το κόστος της ξενάγησης στην Νησιώπη είναι 10 ευρώ και το κόστος της μεταφοράς θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων (από 5 έως 10 ευρώ). Το επιτελείο μας φυσικά ,σε περίπτωση απευκταίας μη ενθουσιώδους συμμετοχής και κατά συνέπεια υπερβολικού κόστους μεταφοράς ,έχει καταστρώσει και σχέδιο Β που είναι ανακοινώσιμο. Θα πάμε με τα αυτοκίνητα μας και θα μοιραστούμε το κόστος των καυσίμων.
 
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015
Η συνάντηση μας στις 09.00 πμ στον Βερόπουλο λόγω απόστασης .
Σας περιμένουμε 
 
Πεζοπορίκος Σύλλογος Ορειάς 

Μοιράσου το άρθρο!