Περιβάλλον

04/08/2015 - 11:37

Παρεμβάσεις για την αισθητική αναβάθμιση της Επάνω Σκάλας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από το Δήμο Λέσβου, η προσπάθεια καθαρισμού των εξωτερικών τοίχων, από γκράφιτι και συνθήματα, που υποβαθμίζουν την εικόνα της πόλης και του νησιού μας γενικότερα.

Ειδικότερα, υπό την επίβλεψη της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, οι εργασίες εξωραϊσμού, αισθητικής αναβάθμισης και προστασίας του περιβάλλοντος, συνεχίζονται στο βόρειο τμήμα της πόλης και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Επάνω Σκάλας, με τον καθαρισμό μικρών και μεγάλων επιφανειών από συνθήματα. 

Παράλληλα, πραγματοποιούνται εργασίες κλαδέματος δέντρων και καθαρισμός από χόρτα, απορρίμματα, χορτάρια, κλαδιά στην περιοχή του παλιού εργοστασίου «Καλαμάρη», ώστε ο χώρος να καταστεί προσιτός αλλά και ελκυστικός, σε ντόπιους και επισκέπτες.

Με αυτές τις δράσεις και πλήθος άλλων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο το νησί, εντείνεται η προσπάθεια του Δήμου Λέσβου, για όσο το δυνατό, καλύτερα αποτελέσματα στην κατεύθυνση της καθαριότητας και της διαμόρφωσης περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Μοιράσου το άρθρο!