Πολιτική

06/07/2015 - 07:34

61,3% "κουφάλες" και "ψεκασμένοι".... λόγια καθηγητή Πανεπιστημίου στη Μυτιλήνη

Γ

ιώργος Κόκκορης: Ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές στη συγκέντρωση του ΝΑΙ στη Μυτιλήνη - Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου σχολιάζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος..... (σε δημόσια θέα στο προφίλ του για όλους τους χρήστες του διαδικτύου) και προκαλεί αντιδράσεις.

Δεν έδειξε τον ανάλογο σεβασμό σε όσους ψήφισαν ΟΧΙ....

Υπενθυμίζουμε το 61,3 % του ελληνικού λαού ψήφισε ΟΧΙ.

Δυστυχώς ο κ. Κόκκορης προχώρησε κι άλλο κατηγορώντας το Βουλευτή Λέσβου Γιάννη Ζερδελή και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  ότι έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.

Ο κ. Ζερδελής τον προειδοποίησε οτι αν δεν ανακαλέσει το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη.

Σήμερα το πρωί ο κ. Κόκκορης ανακάλεσε..... Εξαιρετικό το σχόλιο του κ. Ζερδελή: "Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάν οι κότες!"

 

 

up date η απάντηση του κ. Κόκκορη στο Lesvonsews.net :

H οργή είναι σχεδόν πάντα κακός σύμβουλος. Μασκαρεύει άσχημα το μήνυμα που θέλει κάποιος να δώσει, πληγώνει φίλους και οικογένεια και δίνει την ευκαιρία σε άλλους να βγάλουν χολή. Λυπάμαι πολύ για τη λέξη 'κουφάλες' που χρησιμοποίησα χθες το βράδυ καθώς και για τον προσωπικό τόνο κάποιων σχολίων μου. Οι καιροί είναι χαλεποί και η ένταση της προσωπικής ευθύνης που νιώθει κάποιος για τη χώρα του και τους γύρω του θολώνει το πώς βλέπει κάποιος την κατάσταση κάθε φορά. Ζητώ με κάθε ειλικρίνια συγγνώμη για τις συγκεκριμένες φράσεις. Οι πολιτικές μου απόψεις δε μετακινούνται ούτε κεραία από όσα έχω γράψει και υποστηρίξει δημοσίως μέχρι τώρα.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του στη συγκέντρωση του ΝΑΙ στη Μυτιλήνη:

 

Μοιράσου το άρθρο!