Πολιτική

22/12/2014 - 13:27

Αλέξανδρος Κουτσαντώνης: Συριζαίοι υποκριτές.....

yle="text-align: justify;">ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ανακοίνωση περ. οργάνωσης Β. Αιγαίου Ν.Δ.

Η περιφερειακή οργάνωση Β. Αιγαίου Ν.Δ. θα ήθελε να υπενθυμίσει στους αγαπητούς… «συντρόφους» στον Σύριζα Λέσβου την ευαγγελική ρήση «Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί».

Άλλωστε, η ανακοίνωση του Σύριζα Λέσβου για το νοσοκομείο Λέσβου συνιστά την απόλυτη υποκρισία.

Ονομάζει «Μαυρογιαλούρο» τον υπουργό κ. Αθανασίου διότι… ενδιαφέρθηκε να ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου!

Είμαστε σίγουροι ότι αν δεν το έκανε θα τον κατήγγειλαν ως… «ανίκανο να βοηθήσει τον τόπο του».

Την ίδια μέρα, έγινε επίσης γνωστό ότι, ύστερα από ενέργειες του κ. Αθανασίου, δόθηκε, επιτέλους, λύση σε ένα πρόβλημα ετών (Σάρλιτζα), αφού παραχωρήθηκε στην περιφέρεια Β. Αιγαίου. Να τον καταγγείλουμε λοιπόν και για αυτό!

Καταγγείλετε, λοιπόν, τον υπουργό γιατί «έτρεξε» να φτιαχτεί το γήπεδο. Καταγγείλτε το υπουργό κ. Αθανασίου γιατί έφτιαξε την πύλη εισόδου της Πέτρας. Καταγγείλετε τον υπουργό κ. Αθανασίου γιατί πίεσε να ιδρυθεί το Εφετείο στη Μυτιλήνη. Καταγγείλτε, καταγγείλτε, καταγγείλτε…

«Ουαί υμίν… Συριζαίοι υποκριτές». Εσείς τα μαρξιστικά απολιθώματα της Ευρώπης. Εσείς που θα χορέψετε στο ταψί όλους τους Ευρωπαίους.

«Ουαί υμίν Συριζαίοι υποκριτές», με την οικονομική πολιτική σκέψη του ανθρώπου του Νεάντερταλ που, αν ποτέ κυβερνήσετε την χώρα, θα την επαναφέρετε στην εποχή του λίθου.

«Ουαί υμίν Συριζαίοι υποκριτές», που διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για το αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα της μόρφωσης του Ρωμανού και την ίδια ώρα στηρίζετε όλες τις καταλήψεις στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα σχολεία της Ελλάδας, με αποτέλεσμα χιλιάδες φοιτητές και μαθητές να χάνουν το δικαίωμα της μόρφωσής τους από τις μειοψηφίες που εσείς υποστηρίζετε.

«Ουαι υμίν Συριζαίοι υποκριτές» με τις ψεύτικες απεργίες πείνας του βουλευτή σας στο Σύνταγμα έξω από την Βουλή των Ελλήνων.

Η Λέσβος είναι τυχερή που έχει υπουργό τον κ. Αθανασίου και αυτό σας ενοχλεί. Διότι κάνει καλή δουλεία, με εντιμότητα και πολιτική καθαρότητα.

Καταγγείλτε τον, λοιπόν, γιατί σας «ενοχλεί» και παρουσιάζει έντιμο έργο.

«Συντροφικά» Η περ. οργάνωση Β. Αιγαίου Ν.Δ.

Ο πρόεδρος,

Κουτσαντώνης Αλέξανδρος

Μοιράσου το άρθρο!