Πολιτική

27/08/2014 - 08:45

Αλ.Κουτσαντώνης προς ΣΥΡΙΖΑ: Νικήτρια των εκλογών είναι η Καλογήρου

trong>ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

   Μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά σχετικά με την εκλογή της κυρίας Καλογήρου, η Περιφερειακή Οργάνωση Βορείου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνει τα παρακάτω.

   Οι αποφάσεις των Δικαστηρίων είναι σεβαστές από όλους.

   Με σεβασμό λοιπόν δεχθήκαμε και την απόφαση του Δικαστηρίου με την οποία ακυρώνεται η εκλογή της κυρίας Καλογήρου ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για καθαρά τυπικούς λόγους.

   Με τον ίδιο σεβασμό θα δεχθούμε και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία θα λύσει οριστικά το νομικό αυτό θέμα.

   Είμαστε βέβαιοι ότι η απόφαση θα είναι υπέρ της κυρίας Καλογήρου, η οποία είναι η νικήτρια του Α΄ και Β΄ γύρου των εκλογών του Μαΐου.

   Εκτός όμως από τα νομικά ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από το Δικαστήριο, γεννιούνται και πολιτικά ερωτήματα για την διαμορφωθείσα κατάσταση στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου μετά την ένσταση κατά του αποτελέσματος των εκλογών, από στελέχη του Σύριζα.

   Αφού το τυπικό αυτό νομικό κώλυμα υπήρχε εξ αρχής, γιατί ο Σύριζα δεν κατέθεσε την αίτηση ακυρότητας πριν τις εκλογές, αλλά πήρε μέρος και νομιμοποίησε με την παρουσία του συνδυασμού του όλη την εκλογική διαδικασία.

   Η απάντηση βεβαίως είναι απλή: Γιατί έχασε παταγωδώς.

   Πως ένα αριστερό κόμμα όπως ο Σύριζα καταδέχεται να προσπαθεί να ακυρώσει μια εκλογική διαδικασία με νομικά επιχειρήματα τυπικότητας και όχι ουσίας.

   Και εδώ η απάντηση είναι απλή: Γιατί έχασε ουσιαστικά και ήρθε τρίτος.

   Καταντά ενοχλητικό για όλους εμάς που δεν ανήκουμε στην Αριστερά να βλέπουμε τα κόμματα που στηρίζουν καθημερινά τυπικά παράνομες πράξεις στο όνομα της Λαϊκής Βούλησης που γι΄ αυτούς είναι ο υπέρτατος νόμος, να ¨τρέχουν¨ στα Δικαστήρια για να ακυρώσουν την Λαϊκή Βούληση που εκφράστηκε στις εκλογές για καθαρά τυπικούς λόγους.  

   Είναι εκνευριστικό να έχουν σύνθημα στις εκλογές την ¨Ανυπακοή¨ και μετά κουστουμαρισμένοι μέσα στις Δικαστικές αίθουσες να μας αραδιάζουν νόμους και παραγράφους.

   Σύντροφοι του Σύριζα, η αλήθεια είναι μία. Νικήτρια των εκλογών είναι η παράταξη της κυρίας Καλογήρου.

   Αν δεν σας αρέσει, μόνο ένα υπάρχει. Στις επόμενες εκλογές να πείσετε τον Λαό του Βορείου Αιγαίου να σας ψηφίσει.  

 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!