Πολιτική

28/01/2015 - 16:11

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Το αντιμνημονιακό μέτωπο στη Λέσβο κατήγαγε περιφανή νίκη

Φίλες και φίλοι
 
Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην περιφέρεια Λέσβου, αναδειχθήκαμε σε τέταρτη δύναμη ξεπερνώντας ΠΑΣΟΚ, Χρυσή Αυγή, Ποτάμι και ΚΙΔΗΣΟ.
 
Συγκεκριμένα, η παράταξή μας στο νομό Λέσβου, έλαβε 5,28% και την τέταρτη θέση, παρά την υποβάθμιση και αποσιώπηση της δράσης μας, ακόμη και την εχθρότητα, που αντιμετωπίσαμε από ορισμένα τοπικά ΜΜΕ, που αρέσκονται σε προνομιακές σχέσεις με καινοφανείς φορείς της τοπικής εξουσίας.   Διπλασιάσαμε σχεδόν το ποσοστό (2,90%) που πετύχαμε στη Λέσβο κατά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές του Ιουνίου και τέλος, στο Δήμο Λέσβο οι Αν. Ελλ. ξεπεράσαμε κατά 1% το Πανελλαδικό μας ποσοστό (5.75%).
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε, όλους τους συμπολίτες που στήριξαν τον συνδυασμό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Να τους ευχαριστήσουμε, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν με την ψήφο τους στην παράταξη και να τους συγχαρούμε, για την απόφασή τους να μην παρασυρθούν από κυβιστήσεις, λοιδορίες και απειλές για την επόμενη μέρα. Η στρατηγική του φόβου, των απειλών και των απίστευτων μικροκομματικών υποσχέσεων δεν πέρασε! 
 
Το αντιμνημονιακό μέτωπο στη Λέσβο κατήγαγε περιφανή νίκη, απέναντι στο σκοταδισμό ,την «αναγκαία» φτωχοποίηση και την σκοπούμενη αντιλαϊκή πολιτική της απερχόμενης «κυβέρνησης».
 
Ήδη, τηρώντας κατά γράμμα τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε ρητά ενώπιον του Ελληνικού λαού, στηρίζουμε και μετέχουμε στην νέα κυβέρνηση με πρώτο και κύριο στόχο τον τερματισμό του διαβόητου «μνημονίου» και των τραγικών επιπτώσεων που είχε η εφαρμογή του στο λαό μας.
 
Ζητάμε την στήριξη όλων σας για το δύσκολο έργο που μας αναλογεί, ζητάμε την κριτική σας, ζητάμε την εμπιστοσύνη σας, με το θάρρος εκείνου που δεν την πρόδωσε ποτέ, έναντι οιουδήποτε τιμήματος.
Θα ξανακάνουμε την Ελλάδα κέντρο της πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων, ο λαός μας θα ξαναπάρει τις τύχες του στα χέρια του κι η ελπίδα θα επιστρέψει στην καθημερινότητα όλων μας!...
 
Ανεξάρτητοι Έλληνες Λέσβου 

Μοιράσου το άρθρο!