Πολιτική

16/06/2015 - 10:11

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη στο Δήμαρχο Λέσβου

Α

γαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Με έκπληξη έλαβα την επιστολή σας. Είναι δεδομένος ο σεβασμός στο πρόσωπό σας και φυσικά στο θεσμό, που υπηρετείτε.

Εξάλλου, η πίστη μου στην ανάγκη της στενής συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας σε ό,τι αφορά την τουριστική πρόοδο στα νησιά μας δεν θα μου επέτρεπε να λειτουργήσω διαφορετικά.

 Επιτρέψτε μου να σημειώσω επίσης, ότι έχω συνεργαστεί αρμονικά και παραγωγικά μέχρι σήμερα με το Δήμο σας και τους αιρετούς εκπροσώπους του (αντιδήμαρχοι κτλ) σε δεκάδες δράσεις που έχουμε υλοποιήσει μέχρι σήμερα.

Το τελευταίο διάστημα από αρκετούς τουριστικούς φορείς της Λέσβου δεχόμαστε ερεθίσματα για μια  συνάντηση όλων με αντικείμενο φυσικά την καλύτερη οργάνωση της τουριστικής προβολής. Κρίναμε λοιπόν, αναγκαίο να κάνουμε μια τέτοια συνάντηση με όλους τους φορείς και φυσικά με τη δική σας καταλυτική συμμετοχή και στη συνέχεια από κοινού Δήμος και Περιφέρεια να προχωρήσουμε.

 Εάν αυτό το θεωρήσατε προσβολή σας διαβεβαιώνω ότι η δική μας πρόθεση δεν ήταν τέτοια. Πρόθεσή μας ήταν και είναι να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα της τοποθέτησης  και της  συμμετοχής χωρίς αποκλεισμούς και προειλημμένες αποφάσεις.

Δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση να συναντηθώ μαζί σας πριν από τη συνάντηση αυτή, δεδομένου ότι αξία έχει ο κοινός μας στόχος και όχι η διαδικασία.

 

 

                                                Με εκτίμηση,

 

                                        Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

                                        & ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ

 

Μοιράσου το άρθρο!