Πολιτική

17/04/2017 - 07:39

«Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου» τον Ιούλιο στη Μυτιλήνη

 

 

Η Περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Γεώργιος Καμπούρης,  ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου κ. Μ. Ντουντούλας, ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Στ. Μακαρώνης και τα μέλη κ. Ευ. Μωραΐτης και Π. Δεμερτζής.

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνδιοργανώνει με τον ΣΕΓΑΣ την πρώτη «Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου», η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης της Μυτιλήνης.

 

Η αθλητική αυτή διοργάνωση που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου αθλητικού και πολιτιστικού  θεσμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, όπου κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί θα συναντώνται οι νέοι του Βορείου Αιγαίου για να συμμετέχουν σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

 

Η Περιφερειάρχης, δήλωσε σχετικά: «Υποστηρίζουμε τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στα νησιά μας, με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού». 

 

Μοιράσου το άρθρο!