Πολιτική

25/11/2015 - 10:46

Διαβολική σύμπτωση (;) 20.085 ευρώ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Δ

ιαβάζουμε στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" την εντολή πληρωμής από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου:

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ / ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Θέμα: Εκκαθάριση / Εντολή πληρωμής για δαπάνη του υποέργου «Σύμβουλος εξειδίκευσης της εφαρμογής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου 2014-2020» της Πράξης «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ», ενταγμένης στο Πρόγραμμα Τεχνικής Υποστήριξης της Εφαρμογής του ΕΠ Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013 (Υποπρόγραμμα Α’)

Βεβαιώνουμε

Τη νομιμότητα και κανονικότητα της δαπάνης, ποσού 20.085,00€(Είκοσι χιλιάδων Ογδόντα Πέντε Ευρώ), για την πληρωμή του 1 ου παραδοτέου του ΑΝΤΩΝΗ Θ. ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗ με ΑΦΜ 025700010 και ΔΟΥ Δ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σύμφωνα με την από 14-08-2015 υπογραφείσα σύμβαση. Η εν λόγω σύμβαση αφορά στην υλοποίηση του υποέργου «Σύμβουλος εξειδίκευσης της εφαρμογής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου 2014-2020» της Πράξης «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» με κωδικό ΣΑΕΠ 2013ΕΠ08880006. Ο υπεύθυνος λογαριασμού εντέλλεται έγκυρα:  Να μεταφέρει με ηλεκτρονική εντολή πληρωμής από το λογαριασμό της Πράξης «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος σε λογαριασμό του ΑΝΤΩΝΗ Θ. ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗ το ποσό των 20.085,00€(Είκοσι χιλιάδων Ογδόντα Πέντε Ευρώ)

 

σε απλά ελληνικά

"Σύμβουλος Εξειδίκευσης της εφαρμογής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης" στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο κος Αντώνης Χατζηδιαμαντής (πρώην Δήμαρχος Λήμνου) και .... υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν.Λέσβου για όσους δεν θυμούνται!

Ο κος Χατζηδιαμαντής έχει μελετητικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να παίρνει τέτοιες δουλειές. Νόμιμο είναι αλλά δεν είναι και ηθικό τη στιγμή μάλιστα που βοούσε το σύμπαν για υπόγεια στήριξη  του κ. Χατζηδιαμαντή  στην  κα Καλογήρου στις Περιφερειακές εκλογές, αν και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χατζηδιαμαντής.

Να υποθέσουμε ότι αυτό είναι απλά διαβολική σύμπτωση και ο κος Χατζηδιαμαντής επιλέγει με τρόπο αδιάβλητο;

Και για την ουσία της υπόθεσης: πόσο ανάγκη έχει η Περιφέρεια τέτοιους συμβούλους τη στιγμή που έχουμε κατασχέσεις για προηγούμενα χρέη;

 

Μοιράσου το άρθρο!