Πολιτική

27/10/2016 - 13:51

"Δώρο επίσκεψης" από την Α. Αντωνέλλη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

yle="text-align: justify;">Εκ μέρους του Δήμου Λέσβου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αναστασία Αντωνέλλη, επισκέφθηκε σήμερα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και παραβρέθηκε στον  εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, που διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου.

Η κυρία Αντωνέλλη παρέδωσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, σχολικά είδη, είδη ατομικής υγιεινής και γάλατα, «ως δώρο επίσκεψης» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για τα 30 παιδιά, του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.
Στην άψογη γιορτή που διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου με την συμμετοχή των παιδιών, στην οποία παραβρέθηκαν και οι γονείς των μαθητών, η Αντιδήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας:
«Είμαι εδώ μαζί σας, αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, με τους συμβολισμούς που αυτή περιέχει για μας τους Έλληνες, ακριβώς γιατί ως Δημοτική Αρχή, πιστεύουμε στην Διαφορετικότητα, είμαστε ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμού και κατ’ επέκταση σε κάθε μορφή φασισμού. Είμαι εδώ μαζί σας και εφέτος όπως και πέρσι, γιατί η προσφορά και το παράδειγμα σας, τόσο εσάς των γονιών όσο και εσάς εκπαιδευτικών, μας  είναι πολύτιμο, μας δίνει κουράγιο και ατσαλώνει την πίστη μας πως οι δυσκολίες δυναμώνουν τους ανθρώπους, όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για την ζωή.
 Ως Δημοτική αρχή, ήμαστε δίπλα σας και απέναντι σε όποιον ή όποιους μισάνθρωπους και ανεγκέφαλους σχεδιάζουν ή σχεδιάσουν να περικόψουν, αυτό το ελάχιστο που η Πολιτεία προσφέρει, τα επιδόματα για Α.Μ.Ε.Α Από καρδιάς εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.»  
Γονείς και εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν την κ. Αντωνέλλη και την Δημοτική Αρχή για το νοιάξιμο και την έμπρακτη διάθεση στήριξης. 
 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!