Πολιτική

27/07/2015 - 18:16

Εκδηλώσεις μνήμης και λαϊκά γλέντια του ΚΚΕ στη Λέσβο - 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

 

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ μαζί με τις Οργανώσεις Βάσεις, έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις μνήμης και λαϊκά γλέντια.

Έως τώρα έχουν προγραμματιστεί:

Στην Ερεσό: Σάββατο 1η Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία της Ερεσού, στα πλαίσια των 100 χρόνων αγώνων και θυσιών του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης σε όλους τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα. 

 

Στην Αγιάσο:

-          Σάββατο 8 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της Αγοράς Αγιάσου,  θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

-          Κυριακή 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης στο Στρατή Γζωντέλη ή Τινός, στη θέση «Μποορός». Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο Σταυρί στις 10 το πρωί

Επίσης την ίδια μέρα (Κυριακή), στις 8 το απόγευμα στην πλατεία αγοράς Αγιάσου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-αφιέρωμα, με θέμα: «στη Μάνα του Αντάρτη». Θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και έκθεση βιβλίου.  

 

41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Την Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό φεστιβάλ στη Μυτιλήνη, στο πάρκο της Επάνω Σκάλας έναντι του ΙΚΑ.

 

Στο Μανταμάδο: Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου, θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ. 

Μοιράσου το άρθρο!