Πολιτική

09/02/2017 - 09:48

Γ. Πάλλης στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: το θέμα της βίζας για την Κυβέρνηση δεν έχει κλεισει

«Το θέμα της συνέχισης του προγράμματος της πιλοτικής βίζας για τους Τούρκους πολίτες, δεν έχει κλείσει για την Ελληνική κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διαφαίνεται η διάθεση των αρμοδίων οργάνων της Ευρωπαϊκή Ένωση, να επανεξεταστεί το ζήτημα» δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης τονίζοντας πως «αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση που έχουμε από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Γ. Κατρούγκαλο».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Πάλλη «σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, που όλοι και όλες μας ελπίζουμε να είναι η καλύτερη για τα νησιά μας, θα πρέπει να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενίσχυση των δυνατοτήτων έκδοσης visas των προξενικών μας αρχών στη γειτονική χώρα».

Κι ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «ήδη, μέσα στο 2016 μόνο από το προξενείο μας στη Σμύρνη, εκδόθηκαν πάνω από 50.000 visas, ενώ ταυτόχρονα έχουν μειωθεί σημαντικά οι χρόνοι έκδοσή τους, Αυτή η καλή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση και μέσα στο 2017».

 

Στρατής Μπαλάσκας / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο!