Πολιτική

29/08/2016 - 11:51

Γ. Πάλλης: «Το στοίχημα της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα σχολεία χωρίς κενά, μετά από δεκαετίες»

Με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Αρ. Καλάργαρη συναντήθηκε την Παρασκευή 26/08 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλης, από τον οποίο ενημερώθηκε σχετικά με τις προετοιμασίες που έχουν γίνει με την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Το στοίχημα για την κυβέρνηση είναι η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια» δήλωσε ο Γ. Πάλλης, μετά τη συνάντηση.

«Ήδη τα βιβλία έχουν πάει σε όλα τα σχολεία, ενώ το επόμενο βήμα είναι την ημέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία χωρίς κενά, να μην υπάρχει δηλαδή ότου μια έλλειψη σε δάσκαλους και καθηγητές κάτι που όλα δείχνουν ότι θα γίνει πραγματικότητα. Αν και αυτό ακούγεται αυτονόητο, θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει μετά από δεκαετίες!» σημείωσε.

Ο Αρ. Καλάργαρης ενημέρωσε τον Γ. Πάλλη ότι φέτος, για πρώτη χρονιά μετά από 8 χρόνια δημιουργούνται νέα τμήματα ένταξης σε σχολεία του νομού μας, ενώ ο αριθμός των νηπιαγωγείων που θα λειτουργήσουν θα είναι ο ίδιος με τον περσινό. Επιπλέον στην Λήμνο, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος εσπερινό γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις!

 

 

Μοιράσου το άρθρο!