Πολιτική

26/07/2015 - 08:24

Χ. Αθανασίου: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκφράζει τη συνείδηση της παράταξης

Με αφορμή την πανηγυρική εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Λέσβου και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε τα εξής:

 
Μετά την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας , κατά τη χθεσινή(24.7.15) έκτακτη συνεδρίασή της, ομόφωνα επέλεξε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ως νέο Πρόεδρο της Παράταξής μας.
 
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν αποτελεί μόνο ένα ιστορικό στέλεχος της ΝΔ ,αλλά εκφράζει , συγχρόνως και τη συνείδηση της παράταξης που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Στην ιστορική διαδρομή της ΝΔ ο Μεϊμαράκης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των αρχών και αξιών που εκφράζουν τα παλαιότερα στελέχη με τις φιλοδοξίες και τα οράματα των νέων στελεχών μας.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς, πιστός στις παραδόσεις και τις αξίες του κόμματός μας και αφοσιωμένος θεματοφύλακας της ενότητας του, υπέδειξε ως διάδοχό του τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πιστεύοντας ότι όχι μόνο θα διαφυλάξει την ενότητα και την ενιαία δράση των στελεχών μας, αλλά και θα οδηγήσει τη ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας και στον αδιαπραγμάτευτο ευρωπαϊκό προσανατολισμό της .
Τα στελέχη και οι φίλοι της ΝΔ, όλοι μαζί συμπαραστεκόμαστε στο νέο Πρόεδρο και οδηγούμε τη ΝΔ στην ιστορική εθνικής της αποστολή.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!