Πολιτική

03/07/2015 - 18:42

Χ.Αθανασίου: ο Γ. Ζερδελής δεν απαντά στα ερώτηματα

pan style="font-size: 13.0080003738403px; line-height: 1.538em;">  Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο κ.Ζερδελής, ύστερα από την πρωινή ραδιοφωνική συζήτηση που είχε με τον κ. Αθανασίου στην ΕΡΑ Αιγαίου, ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

«Νομίζω ότι η πρωινή συζήτηση στην ΕΡΑ Αιγαίου με τον κ. Ζερδελή έγινε σε ευπρεπές επίπεδο.

     Αντιλαμβάνομαι την δύσκολη θέση του κ. Ζερδελή, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που του έθεσα και συγκεκριμένα:

α) γιατί ο κ. Τσίπρας δεν έθεσε, ως ερώτημα, στο Δημοψήφισμα την επίσημη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο πρότασή του προς την Τρόικα, με την οποία δέσμευε τον Ελληνικό λαό με πρόσθετα μέτρα ύψους 8 δισεκατομμυρίων ευρώ και εάν ο ίδιος (κ. Ζερδελής) θα την ψήφιζε

και β) αν αντιλαμβάνεται τις δυσμενέστατες συνέπειες που θα έχει για τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας μας και ειδικότερα της Λέσβου, η κατάργηση των αγροτικών επιδοτήσεων, ως αναγκαία συνέπεια από την έξοδο της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

      Σε κάθε περίπτωση καλώ τον Λεσβιακό λαό όπως προσέλθει μεθαύριο στις κάλπες με ηρεμία, νηφαλιότητα, ψυχραιμία και χωρίς αντιπαραθέσεις για να ψηφίσει υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

ΝΑΙ στην Ελλάδα-ΝΑΙ στην Ευρώπη.

Μοιράσου το άρθρο!