Πολιτική

14/07/2017 - 19:16

Η δημοτική αρχή και το "διαζύγιο" με τη δημοκρατική ευαισθησία στις εξωτερικές της επαφές. Με αφορμή την επίσκεψη του πρέσβη των ΗΠΑ

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ επισκέπτεται το νησί μας.

Η επίσκεψη ήταν κρυφό μυστικό αλλα καλα προετοιμασμένο απο τις αρχές του τόπου, δήμαρχο και περιφερειάρχη.

Να θυμίσω οτι η κυβέρνηση του ευθύνεται για τον πόλεμο στη Συρία και τον τροπο διαχείρισης του προσφυγικού (IRC με έδρα την Ν. Υόρκη) και για τις μνημονιακές πολιτικές (μέσω Δ.Ν.Τ που ελέγχει απόλυτα) που έχουν καταστρέψει και αυτόν τον τόπο.
Επιπλέον ο συγκεκριμένος κύριος, όπως εχει αποκαλυφθεί με ηχητικά ντοκουμέντα, ενορχήστρωσε τη φασιστική εξέγερση στην Ουκρανία και συνακόλουθα τη δημιουργία αντίστοιχης κυβέρνησης (εχθρικής προς τα συμφέροντα της χώρας μας και της ελληνικής καταγωγής πληθυσμού της χώρας).
Ο πρέσβης έδωσε "συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για τη διαχείριση των κρίσεων απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".
Ειναι η δεύτερη ανησυχητική περίπτωση των επαφών εξωτερικής πολιτικής της δημοτικής αρχής μετα την αδελφοποίηση με πόλη στο Ισραήλ που εγινε μέσα απο διαδικασίες που ουσιαστικά επέβαλε η Ισραηλινη κυβέρνηση (σύμφωνα και με την γραπτή εισήγηση).
Ο τόπος αυτός είχε πάντοτε δημοκρατικά αντανακλαστικά και στις επαφές του με χώρες που έχουν πραγματοποιήσει και συνεχίζουν να πράττουν εγκλήματα κατα πληθυσμών.
Η δημοτική αρχή ομως φαίνεται να μην μπορεί να αρθρώσει λόγο υπεράσπισης αυτής της ιστορίας του τόπου και των ανθρώπων του.
Κρίμα.

Στρατος Γεωργουλας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Λέσβου "ο Άλλος Δρόμος"

Μοιράσου το άρθρο!