Πολιτική

25/04/2014 - 13:06

Η Χριστιάνα Καλογήρου παρουσίασε στη Μυτιλήνη το πρόγραμμα της παράταξής της «Εμείς για το Αιγαίο»

Τ

ους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Εμείς, για το Αιγαίο» παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρεθήκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ κ. Παύλος Βογιατζής, και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές  Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κώτσηρας, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Χριστίνα Γιαννόπαπα-Κατριβάνου. Επίσης έγινε παρουσίαση του υποψήφιου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Στρατή Κύτελη και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.  

Μιλώντας στην εκδήλωση η Χριστιάνα Καλογήρου υπογράμμισε:

«Το Βόρειο Αιγαίο χρειάζεται μια νέα αρχή. Με την παράταξή μας «Εμείς, για το Αιγαίο», θέλουμε όχι μόνο να θεμελιώσουμε τη νέα αυτή αρχή, όχι μόνο – με τη δική σας εντολή και εμπιστοσύνη – να αναδείξουμε τις δημιουργικές δυνατότητες του τόπου μας, αλλά και μέσα από μια νέα αντίληψη διαχείρισης και αξιοποίησης των ευκαιριών να δυναμώσουμε την Περιφέρειά μας. Το Βόρειο Αιγαίο χρειάζεται μια νέα εκπροσώπηση. Μια νέα ομάδα ανθρώπων, που ζουν, δημιουργούν και εργάζονται στο Βόρειο Αιγαίο, ζητάει την εμπιστοσύνη σας. Θέλουμε, με την απόφασή σας, να προσφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία μας, ακούγοντας τα νέα αιτήματα, απαντώντας στις νέες ανάγκες, πέρα από στενές κομματικές γραμμές και με μόνο κίνητρο και οδηγό το πραγματικό ενδιαφέρον για τα νησιά μας».

Μοιράσου το άρθρο!