Πολιτική

04/11/2012 - 17:08

Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταγγέλλει τους προοδευτικούς «γνωστούς – άγνωστους» βανδάλους του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταγγέλλει τους «γνωστούς – άγνωστους» προοδευτικούς βανδάλους του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους «γνωστούς – άγνωστους» προοδευτικούς, που λυμαίνονται το χώρο του πανεπιστημίου Αιγαίου, για τις πράξεις δολιοφθοράς στο υπολογιστικό σύστημα (server) της κεντρικής διοίκησης του πανεπιστημίου. Είναι τραγικό στο όνομα της δικής τους «δημοκρατίας» να καταστρέφουν με βαριοπούλες πόρτες και υπολογιστές για να σταματήσουν την εκλογική διαδικασία.  
 
 Οι εκλογές είναι η καρδιά της Δημοκρατίας , κάθε κατάργηση εκλογών πολύ απλά σημαίνει και το θάνατο της .
 
Ζητάμε από τους θεσμικά υπεύθυνους Υπουργό, Πρυτανικό Συμβούλιο, Εισαγγελέα να προστατέψουν τη Δημοκρατία και να επιβάλλουν τους νόμους της.
Καλούμε  επίσης τον Ελληνικό λαό να διαβάσει την ανακοίνωση συμπαράστασης του Σύριζα προς τους παραπάνω βανδάλους. Ουδέποτε στην πολιτική ιστορία της χώρας δεν επαληθεύτηκαν τόσο γρήγορα λεγόμενα πολιτικού. Μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες περίτρανα αποδεικνύεται ότι πράγματι ο Σύριζα είναι ανέτοιμος να κυβερνήσει, όπως πολύ σωστά δήλωσε ο βουλευτή του, κος Λαφαζάνης. 
 
Με λύπη μας επίσης διαβάσαμε την ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Δ.Σ.  του συλλόγου ΔΕΠ του πανεπιστημίου Αιγαίου.  Στην πρώτη παράγραφο της ανακοίνωσης,  ζητάει να μη ξαναγίνουν οι εκλογές γιατί δεν προβλέπεται από τον νόμο,  δηλαδή ζητάει  να εφαρμοστεί ο νόμος. Στην επόμενη παράγραφο καταγγέλλει το νόμο ως αντιδημοκρατικό και παροτρύνει τους καθηγητές να μη τον εφαρμόσουν και να τον καταργήσουν στην πράξη. Το ερώτημα για μας τους απλούς πολίτες είναι πλέον, αν αυτές είναι ανακοινώσεις καθηγητών πανεπιστημίου ή κάποιου δεκαπενταμελούς ενός σχολείου. 
 
Τελειώνοντας θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα σε όλους αυτούς που παρεμποδίζουν τις εκλογές στο πανεπιστήμιο. Με τι μούτρα θα εμφανιστείτε στην επέτειο του Πολυτεχνείου, για να γιορτάσουμε την πτώση της Χούντας, που κατήργησε τις εκλογές για εφτά ολόκληρα χρόνια;  Ποια η διαφορά των πράξεων σας από αυτή των συνταγματαρχών και αυτοί εκλογές απαγόρεψαν. Τελικά μια χούντα είστε και εσείς !
 
 ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!