Πολιτική

16/04/2014 - 22:44

Η προκήρυξη βγήκε, θα έρθουν οι γιατροί?

style="text-align: justify;"> 
Σε συνέχεια των ενεργειών, αλλά και των επαφών που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, για την ανάγκη κάλυψης των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, αλλά και του διορισμού ιατρού στον Άγιο Ευστράτιο, ενημερώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Υγείας, ότι ο Υπουργός, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, υπέγραψε την προκήρυξη για τις θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για τα νησιά της Λέσβου και του Αγίου Ευστρατίου.
 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προκήρυξη προβλέπονται οχτώ συνολικά θέσεις επικουρικών ιατρών για τη Λέσβο και μία θέση για τον Άη-Στράτη. Οι ειδικότητες που αφορούν στη Λέσβο είναι: νευρολογίας, νευροχειρουργικής, ακτινοδιαγνωστικής με ειδίκευση στον αξονικό τομογράφο, ορθοπεδικής, ουρολογίας, παθολογίας, πνευμονολογίας και ψυχιατρικής, ενώ για τον Άγιο Ευστράτιο προβλέπεται ειδικότητα γενικής ιατρικής – παθολογίας.
 
Ο Βουλευτής έλαβε επίσης την πληροφόρηση ότι στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί και η προκήρυξη που θα αφορά τρεις ή τέσσερις θέσεις επικουρικών ιατρών για τη Λήμνο.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!