Πολιτική

20/11/2017 - 06:05

Και στο δεύτερο γύρο η Λέσβος ψήφισε Φώφη

Κ

αθαρή και ισχυρή εντολή έλαβε η Φώφη Γεννηματά για να ηγηθεί του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Με ποσοστό 56,64% (στο 96% των καταμετρημένων ψήφων), αναδείχθηκε νικήτρια έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη που συγκέντρωσε ποσοστό 43,36%. Μηνύματα ενότητας εξέπεμψαν και οι δύο για την παράταξη που κινητοποίησε τουλάχιστον 156.000 πολίτες στον β' γύρο της κάλπης.


«Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες. Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους» δήλωσε η αρχηγός του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Kαι στη Λέσβο η πρωτιά της Φώφης Γεννηματά ήταν καθαρή όπως την πρώτη Κυριακή. Αναλυτικά τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στην παραπάνω κάρτα.


Στις 7 κάλπες που είχαν στηθεί χθες 19 Νοεμβρίου στη Λέσβο  προσήλθαν και ψήφισαν 980, εκ των οποίων η Φώφη Γεννηματά πήρε τους 522 ψήφος και ποσοστό 53,87% ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε 447ψήφους και ποσοστό 46,13%, ενώ 11 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα και λευκά.

 

Στο πρώτο γύρο ψήφισαν 1273 άτομα και είχαν λάβει Φώφη Γεννηματά 576 ψήφους και Νίκος Ανδρουλάκης 380 ψήφους.

 

 

-------------

up date

Δήλωση Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου, Παναγιώτη Χριστόφα για τις εκλογές του ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για τη μεγάλη συμμετοχή στο νέο ξεκίνημα της Δημοκρατικής Παράταξης για δεύτερη Κυριακή.

Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της και στο Νίκο Ανδρουλάκη για τον αγώνα του.

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν στη διαδικασία, στους υποψηφίους του πρώτου γύρου, στην επιτροπή διαδικασιών και στους εθελοντές.

Οι πολίτες κινητοποιήθηκαν, έστειλαν μήνυμα για την αναγέννηση της παράταξης.

Προχωράμε προς το ιδρυτικό συνέδριο του νέου πολιτικού φορέα, όλοι μαζί ενωμένοι.

Τώρα είναι η ώρα τις προσδοκίες των συμπολιτών μας να τις κάνουμε πράξη.

Μοιράσου το άρθρο!