Πολιτική

02/10/2015 - 22:22

Καταδικάζουν την επίθεση στο γραφείο του Χ. Αθανασίου

Η

επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, αποτελεί αναμφισβήτητα μια πράξη που στρέφεται εναντίον της  Δημοκρατίας και των θεσμικών οργάνων που την εκφράζουν.



Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λέσβου καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη αυτή ενέργεια και καλούμε τις αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση.

Ανεξάρτητοι Έλληνες Λέσβου
 

 

----------------

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη η καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του κ. Αθανασίου, όπως αυτονόητη είναι και η καταδίκη κάθε παρόμοιας ενέργειας από όπου και αν προέρχεται, όπου και να απευθύνεται.

Αυτή η ενέργεια είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της τοπικής μας κοινωνίας και στον βαθμό που οι δράστες της θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο παράγουν οποιοδήποτε "πολιτικό αποτέλεσμα". στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα άλλο  παρά να προσπαθούν να εισάγουν στην τοπική πολιτική ζωή ως καρικατούρα επικίνδυνες πρακτικές.

Οι πολιτικές διαφορές και οι αντιπαραθέσεις γίνονται ανοιχτά, μπροστά και μέσα στην κοινωνία.

 

Το γραφείο τύπου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

 

 

 

-------------

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση από αγνώστους στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κύριου Χαράλαμπου Αθανασίου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

Αναμένουμε την αυτονόητη καταδίκη της εν λόγω ενέργειας από όλους τους πολιτικούς χώρους.

 

 

Από το γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!