Πολιτική

29/08/2014 - 15:18

Ο Ν. Γιακαλής αποχαιρέτησε τους εργαζομένους της Περιφέρειας

style="text-align: justify;"> 
Ευχαριστώντας θερμά για την άψογη όπως την χαρακτήρισε συνεργασία που ανέπτυξε μαζί τους, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, αποχαιρέτισε σήμερα το μεσημέρι σε μία συνάντηση παρουσία όλων των εργαζομένων των υπηρεσιών της Περιφέρειας, όλους τους συνεργάτες του στα 3,5 χρόνια διοίκησής του στην πρώτη αιρετή Περιφέρεια, ευχόμενος καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους ενόψει της επόμενης κρίσιμης πενταετίας που ακολουθεί. Τονίζοντας πως ο ίδιος θα είναι παρών σε όλα τα Περιφερειακά συμβούλια που θα ακολουθήσουν στην δεύτερη θητεία του θεσμού, ως «ενεργός πολίτης» που ενδιαφέρεται για τα κοινά και την πρόοδο του τόπου, ο κ. Γιακαλής υπεραμύνθηκε για μία ακόμη φορά του σημαντικού έργου που επιτελούν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα και τις διαπιστωμένες ελλείψεις που παρατηρούνται στη στελέχωση των υπηρεσιών της. 
Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στους εργαζομένους να αναπτύξουν την ίδια καλή συνεργασία και με την επόμενη περιφερειακή αρχή και στάθηκε στο γεγονός πως από την Περιφέρεια φεύγει έχοντας στο μυαλό του κυρίως καλές στιγμές, όπως συνέβη και μετά την οκταετή θητεία του ως Δήμαρχος Μυτιλήνης. 
«Με μία αίσθηση ικανοποίησης τόσο για το έργο που επιτελέσαμε σε μία δύσκολη συγκυρία από κάθε άποψη, αλλά και νιώθοντας υπερήφανος διότι εργάστηκα με οδηγό μόνο την διαφάνεια και τις καθαρές εξηγήσεις χωρίς να αδικώ κανέναν, σας χαιρετώ και σας καλώ να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο».
 

Μοιράσου το άρθρο!