Πολιτική

26/04/2014 - 13:01

O πανικός (;) του Σπύρου Γαληνού...έστειλε εξώδικα σε Κ. Κορδώνη και Στρ.Αρώνη

Η

αποστολή ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ από τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Γαληνό προς τον Συνδυασμό μας με απειλές κατά της υποψηφιότητας των κ.Κων/νου Κορδώνη και  Στρ.Αρώνη, αποτελεί ενέργεια χωρίς προηγούμενο και προδίδει, αν μη τι άλλο, πανικό όσον αφορά το διαμορφούμενο κλίμα υπέρ του Συνδυασμού μας.

Είναι φανερό ότι ο κ.Γαληνός συνεχίζει την «παράδοση» του κόμματος του κ.Καμμένου, στο οποίο ήταν Γραμματέας μέχρι χθες, να στρέφεται δικαστικά εναντίον πολιτικών αντιπάλων. Αντί να αναζητά ανύπαρκτα κωλύματα στις υποψηφιότητες  τρίτων, χωρίς αυτές να έχουν κάν υποβληθεί επισήμως, καλό θα ήταν να ακολουθήσει στο δικό μας παράδειγμα και να παρουσιάσει, αν μπορεί, ουσιαστικές προτάσεις για τα προβλήματα του Δήμου Λέσβου.

Δυστυχώς, κάτω από την πίεση των αδιεξόδων που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο Συνδυασμός του, επιλέγει την πιο καταστροφική για τον τόπο μας συμπεριφορά.

Άλλωστε, θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν κωλύματα στις συνειδήσεις των πολιτών για όσους έχουν τιμήσει με σημαντικό έργο τον τόπο τους.

Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο / Φωτής Ξύδας


Δήλωση

Η ενέργεια του υποψηφίου δημάρχου κ. Σπύρου Γαληνού  να στραφεί κατά της υποψηφιότητας αντιπάλου εκλογικού συνδυασμού με την αποστολή ΕΞΩΔΙΚΗΣ  ΔΗΛΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ απειλητικού περιεχομένου, με επίκληση ανύπαρκτου κωλύματος στο πρόσωπό μου, σαν πρώην προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής είναι πρωτοφανής για τα πολιτικά πράγματα του νησιού μας. Κατά τούτο επαφίεται στην συνείδηση των σκεπτόμενων πολιτών να την αξιολογήσουν και να την κρίνουν ανάλογα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.


                            ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΔΩΝΗΣ
     ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ
 

Μοιράσου το άρθρο!