Πολιτική

27/11/2014 - 08:10

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρύτανης, τα σκουπίδια και ...τα καπιταλιστικά κέντρα! Γράφει ο ΕΡΜΗΣ

Προφανώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν αυτό που  αντιλαμβάνεται ο Αλέξης Τσίπρας. Ότι περισσότερο από κάθε άλλη φορά βρίσκονται ένα βήμα πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας και ως εκ τούτου ανάλογα θα πρέπει να διαμορφώσουν την αντίληψη τους στο πολιτικοκοινωνικό σκηνικό. Γιατί καλές οι θεωρίες περί ….αριστερής στροφής της κοινωνίας αλλά μάλλον η στροφή θα γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εξού και οι αλλεπάλληλες επισκέψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα …..καπιταλιστικά κέντρα αλλά και οι ολοένα μετριοπαθέστερες θέσεις του κόμματος σε διάφορα ζητήματα.
Γιατί τα λέω αυτά; Γατί πρόσφατα και με αφορμή τα….σκουπίδια που έριξε φοιτητής(!;) στο γραφείο του πρύτανη, τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook: « Η "αθλιότητα" κύριοι κουστουμάτοι είναι τα (πάσης φύσης) σκουπίδια και όχι (αυτοί που) σας τα φέρνουν στα (μυρωδάτα) γραφεία σας...»

Δεν αντιλαμβάνονται ότι με τέτοια λογική εκτός του ότι βάζουν αυτογκόλ στην προσπάθεια του κόμματος να κερδίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία, αποδυναμώνουν και τη δυνατότητα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κοινωνία έτοιμη να εκραγεί; Γιατί όταν από τώρα ….προπονούνται σε τέτοιους είδους λογικές  εάν έλθουν στην εξουσία τι θα κάνουν. Θα πάνε στα…..μυρωδάτα γραφεία των κουστουμάτων(!) και θα τους πετάξουν απ΄ έξω; Θα δεχθούν τη λογική της όποιας μειοψηφίας να προβαίνει σε τέτοιους είδους χάπενιγκ; Και καλά τώρα, κυβερνώντες είναι οι αντίπαλοι τους. Όταν βρεθούν στην εξουσία πως θ΄ αντιμετωπίζουν ανάλογα χάπενιγκ που θα γίνονται τούτη τη φορά εις βάρος τους; Και γιατί αυτή …πρεμούρα να αποδεχθούν οτιδήποτε εκφράζει ή κάνει η οποιαδήποτε μειοψηφία.
Η κοινωνία φαίνεται έτοιμη να δεχθεί μια κυβέρνηση Αριστεράς. Έστω κι αν αυτή έχει ….μπολιαστεί με στελέχη άλλων κομμάτων. Στη πολιτική ως γνωστόν δεν υπάρχει επετηρίδα κι ούτε βέβαια περιχαρακωμένες γραμμές. Αλλά μιας κυβέρνησης της Αριστεράς που θα διαχειριστεί τα τεράστια προβλήματα της χώρας με τη σοβαρότητα που απαιτούν οι καταστάσεις κι όχι με τη λογική ενός κόμματος του 4%. Εκτός βέβαια εάν νοσταλγούν τις παλιές καλές αγωνιστικές μέρες του 4%!
ΕΡΜΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!